Cum ma inscriu ?

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0766 611 305 si sa spui la ce curs vrei sa te inscrii, apoi, in ziua inceperii acestuia, sa te prezinti la locul cu pricina.

Pot asista la un curs inainte de a ma inscrie ?

Bineinteles! Fie ca vii pe cont propriu, fie adus de un prieten care deja participa la unul dintre cursurile noastre, poti asista mai intai la o sedinta a cursului la care vrei sa te inscri pentru a vedea care este nivelul de pregatire al grupei in momentul respectiv, cine sunt instructorii si daca iti place modul lor de predare. Acceseaza sectiunea „Program Cursuri”

Cand, cum si cat platesc pentru un curs?

Daca te-ai decis sa te inscrii, plata o vei putea face cash in ziua inceperii cursului. Costurile variaza in functie de tipul cursului pe care ti l-ai ales (de grup sau individual), de dansurile pe care le inveti (salsa, bachata, kizomba etc.), de numarul de sedinte pe care le ai pe luna si de modalitatea in care vrei sa platesti (lunar sau in avans pe mai multe luni).

Am nevoie de partener ca sa ma inscriu ?

Nu in mod special! Salsa este un dans care se poate dansa oriunde, oricand si cu orice cunoscator. La fel si bachata, merengue, cha cha sau kizomba. De aceea, pe parcusul fiecarei sedinte obisnuim sa facem schimb de parteneri intre perechile existente astfel incat, pana la final, fiecare baiat sa fi dansat cel putin o data cu fiecare fata. In cazul in care sunt mai multe fete decat baieti (foarte posibil) sau invers, acestea/acestia vor face solo pana in momentul schimbului de parteneri. Raportul dintre fete si baieti la cursuri este in general de 2 la 1 asa ca, sugeram fetelor, daca au posibilitatea sa vina insotite (de iubit, frate, coleg de facultate sau de birou, vecin sau prieten din copilarie etc.), sa profite de aceasta.

Am nevoie de un echipament special pentru cursuri ?

Pentru inceput, nimic special! Te poti imbraca asa cum vrei atata timp cat iti este comod si nu te impiedica sa flexezi genunchii sau sa ridici mainile. Incaltamintea se recomanda sa nu fie rigida astfel incat sa reusesti sa calci pe varfuri cu usurinta si sa aiba o talpa fara striatii care sa alunece pe parchet. Pantofii de dans nu sunt obligatorii, insa de la un anumit nivel vei simti nevoia lor. Daca deja ii ai, foloseste-i de la bun inceput pentru ca acestia te vor ajuta foarte mult sa respecti tehnica de pasit corect si de facut piruete.

Imi pot recupera banii pe sedintele de la care am lipsit ?

Plata cursului se face pe luna si, indiferent de cate ori reusesti sa ajungi, banii nu se returneaza. De ce? Pentru ca instructorii tai au fost acolo si si-au facut treaba. In plus, nu vrem sa te incurajam sa lipsesti pentru ca astfel vei pierde figuri si elemente de tehnica deja predate si, atunci cand te vei intoarce, va trebui sa tinem intreaga grupa in loc reluandu-le pentru tine. Daca insa ai o perioada mai dificila la serviciu, ai racit sau pleci in concediu atunci situatia este alta si poti plati la sedinta, ori de cate ori poti sa ajungi .

Care este segmentul de varsta ?

Dansul nu tine seama de varsta! Avem cursanti intre 15 si 70 de ani!

Daca nu reusesc sa prind pasii din prima, ce se intampla ?

Nu este un capat de drum! Fiind cursuri de grup, este si normal sa existe atat cursanti priceputi cat si mai putin priceputi. De aceea se va alege o cale de mijloc. Instructorii scolii noastre, fiind foarte bine pregatiti, vor explica fiecare element in parte ori de cate ori este nevoie, insa de fiecare data printr-o alta modalitate astfel incat, intr-un final, tuturor sa le iasa. In cazul in care nici asa nu reusesti sa tii pasul, poti sa apelezi la cateva sedinte de curs particulare, in care vei avea la dispozitie un intructor care se va ocupa numai si numai de tine.